Wonen

Waarom leren plankdragers onmisbaar zijn in je interieur

Leren-plankdragers-300x300

Je kent misschien wel die lelijke stalen plankdragers? Nou goed nieuws voor je, want er bestaan ook plankdragers met Leren handgrepen. Deze zijn onmisbaar als je je interieur een stijlvol uiterlijk wilt geven. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en voor allerlei verschillende soorten planken. Hierdoor weet je zeker dat er passende leren plankdragers voor je huis te vinden zijn die je interieur meer sfeer geven. Planken en schappen zijn onmisbaar in je interieur, of ze nou een praktische functie hebben zoals voor opbergruimte of als wanddecoratie dienen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over leren plankdragers.

Verschillende soorten leren plankdragers

Zoals we hierboven al even vermelden heb je leren plankdragers in veel verschillende kleuren. Er zijn meer dan 25 kleuren beschikbaar voor leren plankdragers. Zo weet je zeker dat er een kleur is die past bij je interieur. Daarnaast zijn leren plankdragers geschikt voor planken van 20 tot 25 centimeter diep / breed. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat voor de meest voorkomende planken een plankdrager met een leren handgreep te vinden is. De maximale draagcapaciteit van de leren plankdragers is 15 kilogram. De hoogte van de plankdragers is ongeveer 27 tot 31 centimeter met de plank erin. De hoogte wisselt afhankelijk van de breedte van de plank. Je kan vaak voorbeelden bestellen van de kleuren of ze in het echt in de winkel bekijken, zo ben je er zeker van dat je iets passends vind voor in je woning. Ze zijn zeker een stuk stijlvoller dan die lelijke ouderwetse stalen plankdragers. Als je plank kleiner is dan 150 centimeter dan zijn twee plankendragers voldoende. Tussen de 150 en 200 centimeter heb je er drie nodig en als de plank tussen de 200 en 250 centimeter is dan heb je vier plankdragers nodig.

De bevestiging van leren plankdragers

Je kan de leren plankdragers bevestigen met schroefhaken. In dit geval zijn de plankdragers voorzien van ringen waardoor ze makkelijk op te hangen zijn aan de schroefhaken. Doordat de ringen in het leer geperst zijn kunnen de plankdragers ook iets meer gewicht dragen. De schroefhaken worden afgewerkt met een afdekkapje wat je er makkelijk op kan draaien. Als je liever iets anders wilt dan zijn sierschroeven een optie, hiermee wordt de plankdrager makkelijk gemonteerd en is deze mooi afgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *