Gezondheid

Rituele oliën

rituele oliën

 

Rituele oliën kun je gebruiken tijdens ritueel werk of voor het zalven van voorwerpen. Denk hierbij aan amuletten, kaarsen, talismans en zwaarden. Ook kun je de oliën gebruiken ter vervanging van wierook, als magisch parfum of voor het zalven van petities en spreukenbriefjes. Rituele oliën werden al gebruikt in de oudheid. De oliën werden gezien als gebeden naar het hogere maar ook als offer aan de Goden. Rituele oliën focussen en versterken je intentie met betrekking tot het rituele doel.

 

Magische olie voor rituelen

 

Geur werkt op een dieper niveau dan enkel woorden dat kunnen doen. Hierdoor kun je jouw magische energie versterken door rituele oliën te gebruiken naast je woorden en spreuken. De diepe energie van de oliën overstijgt die van de taal. Je kunt de olie bijvoorbeeld dragen als parfum of een gezalfd zakdoekje met je meedragen. Doordat je vergeet dat je de olie bij je draagt kan de geur werken op je onderbewuste energie waardoor het zeer effectief is. Ook kun je de olie inzetten ter ondersteuning van je energie of focus gedurende de dag. De geur activeert je onderbewustzijn zonder dat je bewust bezig bent met je doelen. Hierdoor kan de energie gaan stromen richting het doel dat jij wilt bereiken.

 

Energie aantrekken

 

Rituele oliën werken als een baken op de energie die je aan wilt trekken. De geur zorgt voor positieve energie, dat op zijn beurt weer positieve energie aantrekt. Dit staat ook wel bekend als de ‘law of attraction”. Aan de andere kant kan de olie je ook beschermen tegen ongewenste energieën. Dit kan de negatieve energie zijn van een ander persoon of andere vormen die tussen deze en een andere wereld heen en weer bewegen. Je kunt de rituele olie dus gebruiken om je eigen energie te versterken.

 

Rituele olie branden

 

De meeste rituele oliën zijn geschikt om te branden op een olie brander. Je hoeft alleen een beetje water toe te voegen. Dit is niet alleen heerlijk om je eigen huis mee te reinigen en versterken, maar ook om cadeau te doen. De oliën zitten vol met kracht, afkomstig uit zowel de kruiden die gebruikt worden als het proces waarmee de olie gemaakt wordt. Het beste resultaat bereik je door zelf bewust met de oliën aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door deze te dragen met een intentie, te sprenkelen op een spreukenbriefje of bij het zalven van voorwerpen. Je hebt de keuze uit verschillende krachtige geuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *