Wonen

Makelaar Brielle

Makelaar Brielle

 

Als koper of verkoper van een huis kun je een makelaar inschakelen. Dit is niet verplicht, maar valt wel aan te raden. Een makelaar heeft namelijk veel kennis en ervaring met het verkopen en aankopen van woningen. Als verkopende partij schakel je een verkoopmakelaar in. Voor de kopende partij heet dit een aankoopmakelaar. De makelaar behartigt altijd de belangen van óf de verkoper óf de aankoper.

 

Verkoopmakelaar Brielle

 

Als je jouw huis gaat verkopen wil je dat de verkoop vlot verloopt en je een goede prijs krijgt voor je woning. De verkoopmakelaar regelt dit voor je. Een makelaar is niet alleen de persoon die je in contact brengt met potentiële kopers, maar weet jouw woning ook goed te vermarkten. Jouw huis moet opvallen tussen al het aanbod en gevonden worden door de juiste zoekers. De makelaar kan alles voor je uit handen nemen en doet veel meer dan enkel de waarde van het huis taxeren. Zo zorgt de makelaar ervoor dat jouw huis mooi wordt gepresenteerd en zichtbaar is bij de doelgroep. Ook kan jouw makelaar alle onderhandelingen uit handen nemen. Hierdoor zul jij je huis sneller en voor een betere prijs verkopen.

 

Aankoopmakelaar Brielle

 

Indien je op zoek bent naar een nieuwe woning kun je een aankoopmakelaar inschakelen. Dit valt sterk aan te raden, omdat de makelaar als een van de eerste op de hoogte is van het nieuwe aanbod in Brielle. Je gaat met de aankoopmakelaar zitten voor een oriënterend gesprek. Vervolgens gaat de makelaar voor jou op zoek naar je droomhuis. Je kunt daarnaast hulp verwachten bij het bezichtigen, het vaststellen van de marktwaarde, de onderhandelingen, het opstellen van contracten en de overdracht bij de notaris. Met al je vragen kun je bij de aankoopmakelaar terecht voor deskundige begeleiding.

 

Huis huren

 

Ook als je een woning wilt gaan huren in Brielle kun je hiervoor een makelaar inschakelen. Bij de makelaar geef je jouw woonwensen, zoals het oppervlakte en het aantal kamers, en budget door en deze kan vervolgens voor jou op zoek gaan in jouw favoriete buurt. Je kunt je natuurlijk zelf inschrijven voor verschillende nieuwsbrieven, maar veel van het aanbod dat je op deze manier binnenkrijgt is helemaal niet relevant. Ook ben jij eerder op de hoogte van nieuwe huurwoningen dan andere woningzoekers. Dit kan je veel voordeel opleveren, doordat jij eerder kunt gaan kijken bij de woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *