Eten en drinken

Catering Haarlem

Catering Haarlem

 

Een cateraar kan hapjes, drankjes, hele maaltijden en een buffet verzorgen bij jou op locatie. Je kunt een cateraar zowel zakelijk als privé inschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van catering in Haarlem als je een verjaardagsfeestje of housewarming gaat geven, maar ook voor je medewerkers op kantoor of een belangrijke zakenlunch. Er zitten vele voordelen aan het inhuren van een cateraar.

 

Catering voor een feestje

 

Als je een feestje geeft wil je hier zelf ook van kunnen genieten. Vaak is het veel gedoe om gasten te ontvangen. Zo moet je ervoor zorgen dat iedereen wat te drinken heeft, dat er regelmatig hapjes voorbijgaan en dat de vuile glazen in de vaatwasser belanden. Door catering in Haarlem in te schakelen heb je hier geen omkijken meer naar. Je kunt bijvoorbeeld hapjescatering inschakelen maar ook een hele maaltijd laten verzorgen door de cateraar. Deze kunnen klaargemaakt worden in je eigen keuken of de catering neemt alles kant en klaar mee. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om glazen, bestek en borden te huren zodat je achteraf geen afwas hoeft te doen. Makkelijk, snel en lekker dus!

 

Catering op kantoor

 

Op een kantoor kan het inhuren van een cateraar veel meerwaarde hebben. Zo wordt er echt een rustmomentje gepakt tijdens de middagpauze en kunnen jouw medewerkers even gezellig met elkaar kletsen. De gesprekken aan de lunchtafel zijn laagdrempeliger en persoonlijker dan de gesprekken tijdens het werk, wat de relaties binnen het team goed doet. Ook is het niet goed om even snel een boterham naar binnen te proppen aan het bureau. Door rustig plaats te nemen in de bedrijfskantine en te genieten van een soepje of belegd broodje kunnen jouw medewerkers echt een momentje van rust pakken. Dit zorgt ervoor dat er na de lunch weer energie is met een hogere productiviteit op de werkvloer als gevolg. Ook zijn er speciale vergaderarrangementen mogelijk, die je zowel op je eigen kantoor als op een externe locatie kunt reserveren.

 

Cateraar inhuren

 

In Haarlem vind je tal van gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden, maar er gaat niets boven een feestje in je eigen huis! Je hebt de keuze uit verschillende cateringbedrijven in Haarlem. Zo vind je altijd de juiste cateraar die voorziet in jouw behoefte. Van buffetten, BBQ, tapas en salades tot (borrel)hapjes en een compleet verzorgde high tea: er is altijd een cateraar in Haarlem die het aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *