Diensten

Boom rooien Dordrecht

Boom rooien Dordrecht

Een boom rooien kan een lastige taak zijn, gelukkig hoef je dit niet alleen uit te vogelen en uit te voeren maar kun je hier iemand voor inhuren.

Via boomrooien.nl kun je in contact komen met Guus Thijssen. Guus heeft zoals hij zelf zegt een ware passie voor het rooien en kappen van bomen. Hij beschikt over verschillende groenopleidingen en boomverzorgingsopleidingen. Naast zijn opleidingen beschikt hij over een zeer uitgebreid cv met jarenlange ervaring. De lastigste bomen op de moeilijkste plekken weet Guus te kappen. Indien nodig heeft hij de beschikking over hoogwerkens en hijskranen. Ook heeft hij een goed contact met andere boomrooiers en specialisten in Nederland, een boom rooi opdracht in Dordrecht is daarom heel makkelijk om uit te voeren.

 

Kosten boom rooien

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. De grootste factor die meespeelt is de situatie. Een jonge boom is bijvoorbeeld veel makkelijker te kappen dan een boom die al 100 jaar oud is. Daarnaast moet je rekening houden met de locatie van de boom. Staat deze in een achtertuin, een speeltuin of een woonwijk. Alles is mogelijk, alleen kan het zijn dan speciale gebieden meer aandacht en tijd nodig hebben. Je kunt altijd een foto maken van de boom en de omgeving. Op basis hiervan zal er een globale kostenplaatje worden opgesteld. Deze vrijblijvende offerte is slechts een indicatie, hou hier zeker rekening mee.

 

Kan elke boom gerooid worden

Simpel antwoord: Ja. Elke boom kan gerooid worden en voor Guus is geen enkele opdracht te moeilijk. Of het nu gaat om een overhangende bom of een boom boven een kas, Guus pakt het probleem adequaat aan. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je een kapvergunning nodig hebt als je een boom wilt rooien. Deze kun je aanvragen op het omgevingsloket.nl

 

Het hout mag je zelf houden

Wanneer je boom gekapt is zit je natuurlijk ineens met heel veel hout. Je mag zelf bepalen wat je hiermee doet. Je mag het hout houden. Je kunt dit gebruiken voor de openhaard als je hier over beschikt. Je kunt het ook laten versnipperen zodat je het kunt gebruiken bij het aanleggen van een tuinpad. Heb je in beide opties geen interesse kan je ervoor kiezen om het hout te laten afvoeren. Dan ben je in één keer van het hout af en hoef je hier ook niet meer naar om te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *