Shoppen

Bijzondere sieraden bij Joy Jewellery Bali

Joy jewellery Bali

 

Wanneer je opzoek bent naar bijzondere sieraden is er eigenlijk maar één webshop waar je aan mag denken. De webshop van onze eigen Nederlandse Jenny Blecourt.

Jenny woont al heel lang op het tropische en exotische eiland Bali. Dagelijks wordt ze geinspeerd door dit prachtige eiland; het warme weer, de sierlijke palmbomen, de vriendelijke bevolking, de groene natuur, de parelwitte stranden, de kleurrijke straten en ga zo maar door.

Jenny wilde de magie van Bali graag doorgeven aan iedereen die dit eiland niet kan ervaren of die ook een grote liefde voor Bali hebben. Daarom heeft ze haar eigen sieradenlijn gecreëerd vol prachtige elegante, chique en trendy creaties.

Jenny is erin geslaagd de essentie van Bali te vangen en deze om te zetten in prachtige ontwerpen. Wanneer je een sieraad van Joy Jewellery Bali draagt zal je altijd een stukje Bali bij je dragen. Wat zo bijzonder is aan het bedrijf van Jenny, is dat het een echt familiebedrijf is. Het is geen grote multinational waarbij de medewerkers van het bedrijf slechts een nummer zijn. De medewerkers van Jenny zijn mensen die al heel lang bij het bedrijf werken. Het is een community en dit gevoelt wilt ze ook creëren bij de dragers van haar sieraden.

 

Wanner je sieraden draagt van het merk Joy Jewelerry Bali hoor je ook bij Jenny’s community

Een community waarbij liefde en respect heel belangrijk zijn.De sieraden worden ontworpen door Jenny en handgemaakt op Bali door lokale ambachtslieden. Deze ambachtslieden zorgen er voor dat elk design klopt, elk detail is zoals het moet zijn en de sieraden een authentieke look hebben. De sieraden zijn zilver of goud en zijn ware eyecachers. Van bijzondere armbanden tot unieke kettingen. Ook zitten er oorbellen en oorringen in de collectie. Daarnaast worden er niet alleen sieraden voor vrouwen ontworpen, ook voor mannen staat er een mooie collectie online vol stoere en elegante items.

De sieraden kun je heel makkelijk online bestellen. Door de wereldwijde verzending is een verzending naar Nederland en België ook mogelijk. Ook zijn er veel shops binnen Nederland die de collectie van Jenny aanbieden. Zo kun je sieraden van Joy Jewellry onder andere terugvinden bij J22 in Rijswijk, Sisters in Delft, Myx in Maassluis, Nottet in Wateringen en Kozi in Leiden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *