Bouw,  Wonen

Airconditioning

Airco Dordrecht

 

 

 

 

Zoals we weten, daalt de temperatuur tegenwoordig gestaag in alle delen van de wereld. Dit slaat steevast op een temperatuur die wij “temperatuur Celsius” noemen.

In de zomer komt de dagtemperatuur zelden boven de 20 graden Celsius, maar dat betekent niet dat dit zo is. In feite blijkt de dagtemperatuur enorm te verbeteren over een periode van 10 tot 15 graden Celsius. Dat is juist. In veel landen, vooral die welke dichter bij de evenaar liggen, ligt de temperatuur overdag hoger dan de vriespunten op het noordelijk halfrond.

Het is niet verwonderlijk dat deze temperatuur in het westelijk deel van de wereld tamelijk hoger ligt. Hij bereikt gewoonlijk 25-28 graden Celsius tijdens de dageraad, en hij neemt toe tot de werkbelasting in de namiddag is afgelopen.

De temperatuur moet zorgvuldig worden gemeten. Om de temperatuur af te koelen wordt de interne verbranding van het water verhinderd. De afgekoelde temperatuur wordt gemeten als beperkte kubieke voet per minuut, ( beugels) maar is specifieker als de procedure wordt gedaan De temperatuur meten met thermometers.

Het is een van de belangrijkste dingen die wij als mensen doen. Het is de katalysator die al onze handelingen doet en reageert op die dingen die nodig zijn voor de gezondheid van het milieu. Laten we vrij bepalen wat niet kan worden vermeden door menselijke activiteiten.

Als bijvoorbeeld een gebied, waar vaak donuts worden geplukt, onder een temperatuur van min 2,6 C wordt gebracht, kan het bevriezen. De temperatuur daalt echter niet. De ijskristallen zijn reeds gevormd bij deze zeer lage temperatuur. Nu is het aan de meting van de temperatuur, want bij zeer lage temperaturen bevriest het, maar de temperatuur in de werkkamer stijgt langzaam. De snelheid waarmee iets “koud” wordt is “oververhitting”. Het is zoals wanneer een kind zijn voedsel in zijn mond stopt, maar geleidelijk aan wordt hij een volwassen model.

De bevriezing (er wordt een kleine hoeveelheid kristallen gevormd) die hetzelfde is als de VIS verduisteringskleppen wordt gevoed door de verhullende invoer – het verkeer van dat koude water naar een plaats waar het de kans zal vinden om vloeistoffen en andere vaste stoffen. Het is merkwaardig hoe anderen niet reageren op deze “kou”.

Enkele van de functies van airconditioning Een airconditioning kan worden onderverdeeld in:

Om te zorgen voor ventilatie bij verwarming.

Om de lucht in het interieur te koelen

Koeling in het koelen van de lucht.

De airconditioner Over het algemeen wordt een van de twee gebruikelijke vormen van airconditioners gebruikt:

De gewone neemt koele lucht van binnen naar de afvoerlucht en de andere neemt de warme lucht uit het gebouw en voert die af.

De automatische conditioner lijkt de meest voorkomende te zijn. Het heeft enige controle, die zijn temperaturen areaws, zoals de instelling van de temperatuur. Het heeft een thermostaat die is ingebouwd om te beheren hoeveel temperatuur u wilt. Deze thermostaat wordt vaak gebruikt (vooral in landen die kunnen gaan door extreem koud weer) 77Col k.

De Dispensing verwijdert de gekoelde lucht. Deze verschijnt als inline-airconditioners met een stel slangen eraan. Ze zijn een van de eenvoudigst verkrijgbare, afhankelijk van het systeem van het land.

De binnenairconditioner bestaat over het algemeen uit 2 delen. Het zijn de koeltoren en de airconditioner. In de koeltoren wordt lucht gecondenseerd over een ruimte van microformaat (dit is zeer sterk, maar sommigen doen het voor de kleine prijs). Het luchtbekken waarin de gecondenseerde lucht wordt opgevangen, wordt vervolgens naar de airconditioner geleid.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *